Üyelik Girişi
İletişim Formu
Kanada Turist Vizesi
GÜVENLİ ve GARANTİLİ KANADA VİZE BAŞVURUSU
 Kanada Vizesi
Başvurunuz Güvenle YAPILIR !
Kanada Göçmenlik
Takvim
Amerika Vize Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.
Kanada Dil Okulları
 Kanada İngilizce Dil Okulları

Kanada Dil Okulları
i
le Kanada ' da ingilizce öğrenin 
 Kanada Vize Merkezi   KANADA VİZE MERKEZİ ®                             0 (212) 909 30 70 Pbx
    • Kanada Vize Başvurularınız Güvenle yapılır
    • Kanada Vize Merkezi ile Kanada Vizesi Daha Kolay !
    • Kanada Vize İşlemleriniz için bizimle iletişime geçiniz...
    • 0 212 909 30 70 ' ten bizimle iletişime geçin !
    • İşlemleriniz Güvenle Yapılır...

Kanada Öğrenci Vizesi

Kanada Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Belgeler

 

ÖNEMLİ:

  1. Gidilecek olan kurs altı aydan kısa bir süre içinde tamamlanacaksa öğrenci izni yerine ziyaretçi vizesi (Temporary Resident Visa) alınması yeterlidir.
  2. Başvurulan kurs altı ay ya da daha kısa bir süre içinse fakat sonradan başka bir programa devam etmeyi düşünüyorsanız Kanada’ya gitmeden önce öğrenci izni  ( Study Permit Visa )  alınması gerekir. Bu sayede Kanada’da iken oradaki kalış süresi uzatılabilir.

KANADA ÖĞRENCİ VİZESİ BAŞVURU:

  1. Başvuru posta yoluyla merkezimize yazılı yetki verdiğiniz bir tanıdığınızın getirmesi yöntemi ile yapılabilir. Başvurular Pazartesi-Cumartesi arası  09:00 – 17:30 arasında kabul edilir.
  2. Öğrencilerin planlanan başlangıç tarihinden 1,5-2 ay önce başvurmaları tavsiye edilir.
  3. Eğer ziyaretçi için başvuruluyorsa işlemler 6 hafta sürecek gibi düşünülmelidir. TC vatandaşları için başvuru aynı gün içinde sonuçlandırılmaya çalışılır.

KANADA ÖĞRENCİ VİZESİ BAŞVURU ÜCRETİ :

  1. Öğrenci izni için vize başvuru ücreti: 150 Kanada Dolarıdır.
  2. Ziyaretçi vizesi için başvuru ücreti:Tek ve çok girişli vize – 100 Kanada Doları
  3. Çok girişli vize – 100 Kanada Dolarıdır.
  • En az 6 ay geçerli pasaport ( Eğer varsa eski pasaportlar )
  • Vize başvuru formlarıBu formlar Armada Grandee tarafından temin edilecek ve doldurulması sırasında eğitim danışmanlarımız size yardımcı olacaktır. ( 18 yaşından büyük herkes için “Additional Family Information”)
  • Fotoğraf: Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.(45x35 mm ölçüsünde olmalıdır)
  • Vize başvuru ücreti: Vize başvuru ücretinin yatırıldığını gösteren Garanti Bankası dekontu
  • Okul kabul belgesiGideceğiniz eğitim kuruluşundan alınmış olan; program bedelini, nerede kalacağınızı, konaklamanızın bedelini, haftada kaç saat ders alacağınızı ve programınızın hangi tarihler arasında olacağını gösterir kabul belgesi.
  • Okul, konaklama ve diğer masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösteren maddi destek bilgileri. ( Kişi başına ve eğitim yılı başına 17,000 Kanada Doları. )
  • Kendinize ya da eğitim masraflarını karşılayacak olan kişiye ait maaş bordrosu, hizmet süresi, sosyal sigorta kayıt bilgilerini içeren çalışma belgesi, ticari sicil kaydı, vergi levhası, son bir yıl içindeki banka dökümleri
  • Tapularınız, araba ruhsatları ve kredi kartlarının fotokopisi
  • Çalışma saatleri içinde ulaşılabilecek telefon numaraları
  • Eğer şu anda başka bir ülkede ikamet ediyorsanız ve Öğrenci izni ya da geçici oturma izniniz varsa vize durumunuzu gösteren evrak fotokopisi
  • Kanada’da seçtiğiniz okulun meslek ve hayatınızın hedeflerine uygunluğunu dile getiren ve Kanada sonrası için yaptığınız planları açıklayan bir niyet mektubu.(İngilizce )
  • Ziyaretçi vizesi ise ziyaretin amacını açıklayan bilgi (İngilizce )
  • Kendi başına seyahat edecek 18 yaşından küçük çocuklar için noterde hazırlanmış anne, baba ve Kanada’da çocuğun mesuliyetini üstlenen kişi tarafından imzalanmış belge.
  • Hala öğrenciyseniz; Diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Eğer Türkiye’de bir dil kursuna gittiyseniz oradan alınmış bir mektup. Varsa sertifikalar.
  • Çalışıyorsanız, işyerinizden izin mektubu ve dönüşte aynı işyerinde çalışacaksanız referans mektubu, son 3 ayın maaş ve sigorta bilgileri, işe giriş bildirgesi.
  • Savcılıktan sabıkası olmadığına dair iyi hal kağıdı
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Askerliğinizi yaptıysanız tamamladığınıza dair terhis belgesi
  • Evli iseniz; Evlilik Cüzdanı, eşinizin ve çocuklarınızın kimlik fotokopileri
  • Eski işverenlerden, öğretmenlerden alınmış referans mektupları

 

Kanada Öğrenci Vizesi işlemlerinizin daha hızlı sonuçlanabilmesi için,kanada devleti nin istemi doğrultusunda  evraklarınızın ingilizceye çevrilmesi önerilir.

  Kanada Öğrenci Vizesi

Kanada'da Çalışarak Eğitim AL - Vatandaş OL !
Kanada Vize Merkezi

 Kanada Vizesi
Kanada Öğrenci Vizesi
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar3.75663.7717
Euro4.59834.6167
 Özel İngilizce Dersi
ÖZEL İNGİLİZCE
DERS SAATİ 85 TL .

Kanada Dil Okulları !



Hava Durumu
Anlık
Yarın
-1° 3° -3°
Saat
Site Haritası